//Ghid de carieră
Ghid de carieră 2017-03-06T19:06:19+02:00

Desi economia urmeaza o panta descendenta, iar unele industrii si multe organizatii s-au redus, perspectivele globale cu privire la ocuparea fortei de munca pe termen lung de catre managerii de proiect sunt promitatoare.

De fapt, exista un deficit in crestere de oameni in domeniu, deoarece organizatiile au inceput sa recunoasca faptul ca managerii de proiect pot imbunatati performanta in afaceri a organizatilor din orice industrie. Potrivit unui studiu publicat in octombrie 2008 de catre Grupul Anderson Economic, exista o medie de 1,2 milioane de posturi in management de proiect care trebuie ocupate in fiecare an pana in 2016.

Asadar, in timp ce unele domenii s-au retras, cum ar fi serviciile financiare si industria automobilelor, altele sunt in crestere, cum ar fi asistenta medicala, dezvoltarea infrastructurii si a tehnologiilor ecologice.

Fie ca esti in cautarea unui loc de munca sau a unui angajator, PMI iti ofera o multitudine de instrumente.

PMI Romania Chapter va ofera oportunitatea sa accesati o retea de conexiuni si resurse ce va pot ajuta sa va dezvoltati cariera.

 

RESURSE

Obtine Cerificari si arata ce stii

Fii mai increzator la serviciu si mai competitiv pe piata muncii dupa ce ai obtinut o Certificare PMI. Exista o certificare pentru fiecare nivel de experienta.

Sondaj de Salariu de Manager de Proiect

Cat castigi in calitate de Manager de Proiect? Descopera-ti potentialul in Sondajul de Salariu de Manager de Proiect, gratuit pentru membri.

Continua sa inveti

Cursurile electronice la cerere va permit sa deprindeti abilitati care va vor conduce cariera mai departe … oricand, oriunde

Interactionati cu si Entindeti-va reteaua de Contacte

Implicati-va in comunitatea dumneavoastra locala PMI pentru a crea noi contacte si participa la evenimente. Deschisa pentru membri.

Obtineti o diploma si propulsati-va cariera

O diploma de Manager de Proiect va poate deschide usi catre un viitor plin de satisfactii. Alegeti un program de calitate acreditat de Centrul de Acreditare Global pentru Programele de Educatie in Management de Proiect.

Descoperiti Portalul de Cunostinte

Conectati-va cu colegii, creati si dati note continutului informational si cautati raspunsuri pentru provocarile pe care le intampinati. Projectmanegement.com, portalul nostrum de cunostinte, este o comunitate primitoare la nivel mondial.