Vrei sa fii voluntar?

Alege ce ti se potriveste din urmatoarele optiuni:

  • Oferim două poziţii de voluntariat pentru activitatea de comunicare a PMI Romania Chapter în Social Media – LinkedIn, facebook, etc. . Te invităm să îţi actualizezi profilul in vrms.pmi.org pentru a aplica la oportunitatea cu ID #9617 – Chapter Social Media Specialist (Volunteers), sau poti trimite mesajul tău de intenţie pe email, impreuna cu un CV la adresa voluntar@pmi.ro, cu subiectul rol – Chapter Social Media Specialist (Voluntar).
  • Pregătim proiectul de traducere PMBok ed.6 în limba română. Pregăteşte-te să participi la un proiect foarte interesant. Asteptăm mesajul tău împreună cu un CV la adresa de mail voluntar@pmi.ro pentru a te inscrie în echipa de proiect Traducere – PMBok6!
  • Pregătim evenimentul din 22-23 Septembrie 2017 si avem nevoie de voluntari pentru activitati de comunicare si activitati suport pe perioada evenimentului. Daca esti interesat sa ne ajuti in acest proiect, asteptam mesajul tau la adresa de mail voluntar@pmi.ro pentru a te inscrie în echipa de proiect Eveniment PMIRO – Septembrie 2017!