Vrei sa fii voluntar?

Alege ce ti se potriveste din urmatoarele optiuni:

  • A fost finalizată prima etapă a proiectului strategic de traducere a PMI Code of Ethics and Profesional Conduct şi PMI Decision Framework. În etapa actuală, contăm pe suportul tău voluntar, în calitate de SME – Subject Matter Expert – pentru activităţile de revizuire şi diseminare! Asteptăm mesajul tău împreună cu un CV la adresa de mail voluntar@pmi.ro pentru a te înscrie în echipa Ethics – SME.
  • Oferim două poziţii de voluntariat pentru activitatea de comunicare a PMI Rmania Chapter în Social Media – LinkedIn, facebook, etc. . Te invităm să îţi actualizezi profilul in vrms.pmi.org pentru a aplica la oportunitatea cu ID #9617 – Chapter Social Media Specialist (Volunteers), sau poti trimite mesajul tău de intenţie pe email, impreuna cu un CV la adresa voluntar@pmi.ro, cu subiectul rol – Chapter Social Media Specialist (Voluntar).
  • Pregătim proiectul de traducere PMBok ed.6 în limba română. Pregăteşte-te să participi la un proiect foarte interesant. Asteptăm mesajul tău împreună cu un CV la adresa de mail voluntar@pmi.ro pentru a te inscrie în echipa de proiect Traducere – PMBok6!