Doneaza 2017-03-13T15:57:29+02:00

Visul nostru este sa auzim cat mai multi oameni vorbind despre project management. Pentru ca daca vorbesc inseamna ca le pasa. Iar daca le pasa inseamna faptul ca intr-o masura mai mica sau mai mare folosesc standardele de project management.

Pentru acest lucru, trebuie ca noi sa vorbim mai mult despre acest subiect.

Si o facem impreuna cu tine! Din ce in ce mai mult, din ce in ce mai frecvent si cu din ce in ce mai multa pasiune.

Insa acest lucru presupune multa munca si resurse numeroase, care genereaza costuri si necesita finantare. Doar cu munca si resurse adecvate vom reusi sa facem din meseria de project manager un simbol pentru toti profesionistii.

Fii parte din visul nostru redirectand 2% din impozitul tau pe venitul anual catre PMI Romania Chapter.  Sta in puterea noastra, conform Codului Fiscal (art. 84, alin. 2), orice contribuabil are dreptul sa dispuna de directionarea a 2% din impozitul pe venit care a fost platit statului roman in timpul anului catre o organizatie non-guvernamentala.

Este destul de simplu sa faci acest lucru, nu trebuie decat sa completezi online,  cu certificat digital sau  in spatiul virtual ANAF, unul din cele doua formulare de mai jos cu datele PMI Romania Chapter :

  •  declaratia 230, daca ai avut doar venituri din salarii in anul 2016 – mai multe informatii aici
  • declaratia 200, daca ai o firma sau PFA – mai multe informatii aici.

 

ASOCIATIA PROJECT MANAGEMENT INSTITUTE ROMANIA CHAPTER

CUI: 14914180   

Cod IBAN: RO 76 RNCB 0285 0084 1932 0001

De asemenea, poti opta pentru a trimite declaratia completata pe hartie prin curier/posta romana cu confirmare de primire.

Nota:

  • Indiferent de optiunea aleasa – online/curier -, declaratia trebuie transmisa la Administratia Finantelor Publice de care apartii pana la data de 25 mai 2017.