//Statut Asociatie
Statut Asociatie 2017-02-28T15:29:47+02:00

Asociatia Profesionala PMI Romania Chapter a fost oficial recunoscuta ca reprezentand Project Management Institute in Romania in anul 2002, de atunci ea incearca sa vina in intampinarea nevoilor profesionale ale practicienilor in domeniul managementului proiectelor din Romania.

Conform statutului, asociatia are ca scop principal promovarea si dezvoltarea activitatilor de management de proiect in Romania, precum si asigurarea implementarii practicilor, standardelor si metodelor folosite pe plan international de catre Project Management Institute – PMI dar si cooperarea reala cu alte organisme intemationale recunoscute pentru activitatile desfasurate si rezultatele obtinute în domeniul managementului de proiect.
PMI Romania Chapter lucreaza cu profesionistii si angajatorii din Romania pentru a promova profesia de management de proiect la nivel local si pentru a contribui la succesul viziunii PMI: Organizatii din intreaga lume vor adopta, aprecia si uiliza managementul proiectelor si ii vor atribui succesul obtinut.

Cu peste 300 de membri, PMI Romania Chapter este o asociatie care militeaza pentru recunoasterea profesiei de manager de proiect in Romania. De asemenea promoveaza dezvoltarea profesionala si ofera sprijin in obtinerea unei certificari internationale, ofera acces – prin intermediul PMI – la o multitudine de informatii si resurse, creaza oportunitati de socializare si de implicare activa in comunitate.

Statutul PMI ROMANIA Chapter poate fi consultat in acest document: Statut-PMIRO.