/Agile Mammoths Games – editia a XI-a, Cluj Napoca
Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Agile Mammoths Games este un eveniment dedicat specialiștilor din industria IT și pasionaților de Agile, o competiție care a pornit ca o conferință tradițională însă, de patru ediții, a devenit o ”FUN-ference”, în care echipele învață sau își consolidează cunoștințele de Agile Project Management într-o atmosferă distractivă și dinamică.

În cele două zile de eveniment participanții sunt implicați activ în dinamica evenimentului, putând participa la activități diferite, în funcție de preferințele lor și strategia echipei din care fac parte. Indiferent dacă aleg să meargă la workshopuri, la sesiunile de Agile Talks sau decid să joace un board game, să rezolve teste sau studii de caz, aceștia au posibilitatea să învețe sau să practice Agile Project Management.

”Noutatea vine și din faptul că participanții sunt grupați ad-hoc în echipe, au libertatea să se organizeze și să dezvolte propria strategie. În spiritul competiției, echipele astfel formate, vor acumula puncte în funcție de gradul de îndeplinire al misiunilor. În plus, pentru că activitatea unei echipe Agile nu se termină fără o retrospectivă, la finalul evenimentului, toate echipele vor simula o astfel de ceremonie”, spune Daniela Ganea, Project Manager Agile Mammoths Games.

Keynote Speaker este Arik Diamant, care va vorbi despre Converting your partner – how to work agile with a partner who wants to work “the old way”, dar nu vor lipsi nici specialiștii Agile locali, ce ne vor împărtăși din experiențele lor.

 

A doua zi de eveniment, 15 martie,  va fi dedicată training-urilor de o zi, care se vor desfășura în paralel și vor avea temele:

  • Lean Startup – the agile framework for developing great products in conditions of extreme uncertainty – Trainer Arik Diamant
  • Have a nice conflict – Trainer Simona Bonghez
  • Agile Estimation is a Team Sport – Trainer Bogdan Mureșan

 

Se pot obține 6 PDU-uri pentru persoanele certificate PMI.

 

Detalii:  Colors in Projects

Tel: +40734 540 716

Email: training@colorsinprojects.ro