//IPLC 2017: Leading Change – from success to significance
Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Conferința internațională a Project Management Institute România Chapter International Project Leadership Conference 2017  se va desfășura anul acesta în perioada 22-23 Septembrie, în București.

Tema acestei conferințe  este “Leading Change – from success to significance”  și își propune să aducă în discuție modalități și exemple concrete despre felul cum managementul proiectelor poate schimba în mod semnificativ oameni și organizații.

Fiind cel mai mare eveniment de managementul proiectelor din țară, vom fi onorați de prezența mai multor personalități internaționale și naționale și de un număr impresionant de buni profeșioniști. Vor fi  prezentări în limba engleză, workshop-uri şi vom aniversa împreună 15 ani de activitate a PMI Romania Chapter.

Vor fi prezentate multe noutăţi din domeniul managementului de proiect şi se vor acorda până la 14PDU-uri participanţilor cu certificări PMI.

Agenda Detaliata a Conferintei!

Alăturați-vă unei experienţe de neuitat!

Membrii PMI Romania Chapter beneficiază de discount aplicat taxei de participare.

Doriți să deveniţi sponsor al acestui eveniment? Accesaţi pachetele si beneficiile oferite! Pentru mai multe detalii contactați-ne la adresa pmiro_board[at]pmi.ro!

 

Sponsori oficiali ai evenimentului

 

 

Endava este o companie privată de servicii IT cu peste 16 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicatii, media, tehnologie, sau comerț și transporturi, pe care le susține prin proiectele derulate să își transforme afacerile, astfel incât să raspundă cerințelor existente și nevoilor viitoare ale clienților lor. Endava are peste 3.800 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia și Columbia. Concomitent cu investiția în parteneriate pe termen lung cu clienții, Endava a realizat importanța oferirii unor oportunități de carieră motivante pentru angajați și a reușit astfel să se afirme ca unul dintre cei mai buni angajatori pentru cei mai talentați profesioniști IT.