//Monthly Meeting – Project managing the SDLC, Deutsche Bank
Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

PMI România Chapter în parteneriat cu Deutsche Bank şi EXELO are plăcerea să vă invite  la întâlnirea lunară (Monthly Meeting) din luna aprilie 2017, găzduită de Deutsche Bank în data de 27 aprilie 2017.

Tema întâlnirii: Project managing the SDLC
(using milestones to align project management and system development lifecycles and report project success)

Agenda

  • 18:00 – 18:15   Înregistrare şi Networking
  • 18:15 – 18:30   Prezentare Deutsche Bank
  • 18.30 – 19.30   Project managing the SDLC – prezintă  Codrin Dan Nicolau şi Mircea Mihai
  • 19.30 – 19.45   Pauză
  • 19.45 – 20.45   Schimb de experienţă între participanţi – cum este utilizat Project Management pentru SDLC  în companii
  • 20:45 – 21:00  Networking&Closing

Despre speakeri:

Codrin Dan Nicolau, Consultant Senior, MBA, PMP, CBAP, PMI-PBA, LSSGB

 Facând parte dintr-o primă generație a managerilor de proiect în IT, Codrin are o experiență de peste 20 de ani în inițiative de îmbunătățire și transformare a proceselor de business din domenii variate: mediu, petrol și gaze, bănci, instituții publice, companii private diverse.
Studiile sale post-universitare au implicat un master în managementul de proiect și unul în administrarea afacerilor, de asemenea studii doctorale în domeniul managementului de risc.
Începând cu 2004 activează și în calitate de trainer pe specialitățile management de proiect, analiză de business și management de risc. Posedă mai multe certificări profesionale internaționale în analiza de business și management de proiect.

Mircea Mihai , Consultant Senior, MBA, PMP, CBAP, RMP; LSSGB

Mircea are peste 20 de ani de experienta in domeniul Managementului de Proiect.

De 15 ani este implicat în proiecte de dezvoltare organizaţională. Domeniile abordate fiind arhitectura organizaţională, sistemele şi procesele organizaţionale, managementului proiectelor şi programelor, dezvoltarea şi schimbarea.

Preocupările din perioada recentă se referă la dezvoltarea de programe integrate, programe care consolidează cunoaştere din domenii diferite (management, analiză, produs, process etc).

Despre Deutsche Bank:

DB Global Technology este centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Europa Centrala si de Est. Deschis in ianuarie 2014, centrul din Bucuresti se afla intr-o expansiune continua. DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale bancii si reprezintă o platforma pentru ingineri software cu nivel inalt de pregatire. Angajatii centrului sunt specializati in domenii precum dezvoltarea de solutii software, arhitectura IT, asigurarea calitatii si testare, analiza functionala/de business si project management.

Despre EXELO:

EXELO este compania de training care abordează ciclul de dezvoltare al solutiei de business prin intermediul unei combinaţii de instrumente aferente domeniilor de expertiză: Analiza de Business, Management de Proiect şi Abilitati de Business, Excelență Opetațională și Consultanță

Inscrie-te aici

Se acorda 2PDU-uri  pentru participantii cu certificari PMI®! Aceste PDU-uri se vor inregistra automat de catre reprezentantii PMI Romania Chapter!

Va asteptam in Bucuresti, B-dul Dimitrie Pompeiu nr 6A (sediul Deutsche Bank Global Technology)!

Toate cele bune,

Comitetul Director

PMI Romania Chapter