//PMI Romania Chapter – Monthly Meeting Hosted by Endava, May 23, Bucuresti
Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

PMI Romania Chapter in parteneriat cu ENDAVA are plăcerea de a vă invita la o nouă întâlnire lunară in Bucuresti pe data de 23 Mai 2019.

Tema: Agile Scaled si Design Thinking la Endava Bucuresti

Agenda

18:00 – 18:30 Inregistrare/ Welcome coffee / Networking
18:30 – 18:45 Prezentare PMI Romania Chapter
18:45 – 19:00 Prezentare Endava si Endava Bucuresti

19:00 – 19.50 Design Thinking aplicat pentru prima oara la Endava Bucuresti, sau cum sa facem traficul din Bucuresti mai relaxat.

Prezinta Matei Puiu – Matei este un Agilist si un Design Thinker, care a trecut prin roluri variate de Delivery – Program Delivery, Head of Delivery, Agile Coach si Delivery Manager in proiecte de tip Agile Scaled, Mobile Delivery Factory. Acum implementeaza primul proiect cu tehnica de Design Thinkning in Endava Bucuresti.

19.50 – 20.00 Pauza

20.00 – 20.40 – Povestea unei implementari de tip Agile Scaled intr-un proiect

Prezinta Cosmin Pana – Cosmin este un Agilist pasionat, Project & Program Manager, Agile Coach cu multa experienta in  maximizarea beneficiilor aduse de implementarile Agile in medii de tip onsite / onshore / offshore, prin crearea si implementarea eficienta a unor modele de tip Distributed Agile Scaled (Agile Scaled Distribuit de dimensiuni mari). El va povesti cum puteti implementa cu succes un model de tip Agile Scaled intr-un program.

Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Te rugam sa te inregistrezi aici:

PMI Romania Chapter – Monthly Meeting Mai 2019, Bucuresti

 

Te asteptam cu drag,

Comitetul Director al PMI Romania Chapter