//PMI Romania Chapter – Monthly Meeting Cluj, 18 Septembrie 2018
Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

PMI Romania Chapter are plăcerea să vă invite la Cluj-Napoca la o nouă întâlnire lunară (Monthly Meeting), găzduită de Fortech, în data de 18 septembrie 2018.

Locație: Hotel Golden Tulip Ana Dome – parter (Strada Observatorului, nr. 129, intrarea din lateral).

Tema întâlnirii:  Abordări inovatoare în Project Management.

Agenda:

18:15 – 18:45 Înregistrare / Gustări / Networking

18:45 – 19:05  Prezentarea PMI – Iustinian Șovrea

19:00 – 19:10  Prezentarea companiei gazdă: Fortech

19:10 – 19:50 Prezentare „Abordări inovatoare în Project Management” – Augustin Onaciu

În contextul perioadei actuale de transformare digitală (era VUCA), este important să înțelegem impactul pe care îl are Project Managementul asupra modului în care sunt dezvoltate produsele, serviciile, procesele și sistemele dintr-o piață tot mai dinamică. Practica de project management va trebui să contribuie la dezvoltarea profesiei în ritmul dezvoltării pieței. Iar acest lucru nu va fi posibil fără inovație – întotdeauna puneți-vă întrebări și provocați status quo-ul.

19:50 – 20:00 Pauză

20:00 – 20:50 Discuție de tip panel

20:50 – … Networking

Invitați la dezbatere:

Augustin Onaciu are experiență de peste 10 ani în domeniul industriei software, conducând cu succes proiecte din diferite industrii. În momentul de față este Business Development Manager la Fortech. Ariile lui de expertiză sunt: project management, account management și business development.

Vlad Pănuț are peste 12 ani experiență în domeniul industriei de software. La ora actuală este Business Development Manager la Fortech. Ariile lui de expertiză sunt: management de proiect, management de produs și analist business.

Adrian Bondiuc, PMP, este Head of Project Management la iQuest şi din această poziţie este implicat în mod activ în dezvoltarea şi gestionarea portofoliului de conturi strategice din companie. Adrian conduce şi dezvoltă grupul de Project Management, participând activ la sedinţele Comitetelor directoare în care își împărtășește experiența.

Andrei Mărginean – PMP Certified, are peste 9 ani de experienţă in domeniul IT , fiind în prezent BU Program Manager la NTT DATA Romania. Ariile sale de expertiză: software project management, standardizarea proceselor, risk management şi analiză de business.

Moderator: Iustinian Șovrea, PMP, PHD

Vă rugăm să vă înregistrați pentru eveniment aici (în urma înregistrării veți primi confirmarea de participare la eveniment).

Vă așteptăm cu drag!