//PMI Romania Chapter – webinar, 12 octombrie 2018
Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

PMI Romania Chapter continua seria de evenimente online dedicate Managerilor de Proiect, Program sau Portofolii. In luna octombrie 2018 , avem onoarea sa il avem alaturi de noi pe Dan Stelian Roman cu o tema de actualitate in Agile Project Management.

Va invitam alaturi de noi in data de 12 ocotmbrie 2018, incepand cu ora 18.30, la webinarul cu tema “Lean Six Sigma – lectii invatate din practica”

Tema evenimentului:

Agile este în general considerat de mulți ca o evoluție de la abordarea tradițională considerată prea formală. În mod logic, procesele Agile nu sunt perfecte, ele pot fi îmbunătățite pentru a produce mai ieftin și mai rapid. Metodologia Lean Six Sigma a fost folosită de mai mulți ani ca principală modalitate de îmbunătățire a proceselor.

Fundamentul acestei metodologii este că “ceea ce nu poate fi măsurat nu poate fi îmbunătățit“. În principiu, Lean (eliminarea sau minimizarea pierderile prin standardizarea proceselor) se opune în mod fundamental Agile (care acceptă schimbarea în orice etapă a procesului).

Six Sigma poate fi balanța dintre Lean și Agile, cheia optimizării proceselor pentru a fi atât eficiente cât și agile prin măsurarea impactului modificărilor procesului asupra livrării produsului sau serviciului care este obiectivul proiectului.

Acest webinar prezintă un proces real de îmbunătățire a procesului de livrare a proiectelor prin utilizare metodologiei Lean Six Sigma.

Limba de comunicare: Romana

Profilul profesional al prezentatorului: 

Dan Roman este absolvent al Facultății TCM din cadrul Institutului Politehnic din București, fost cercetător științific, cu experiență in mai toate rolurile de la analist programator la director tehnic și manager de proiecte  și programe. În calitate de manager de proiect, el a livrat peste 50 de proiecte într-o gamă largă de domenii, de la software pentru școli la sisteme de analiză financiară.

Inscrierea la eveniment aici: Webinar 12 Octombrie 2018

Va asteptam cu drag,

Comitetul Director al PMI Romania Chapter