//PMI Romania – Eveniment online, 26.03.2020
Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Datorita contextului international si national ne vedem nevoiti sa amanam toate evenimentele de networking pe care le aveam in plan. Fiind o echipa care practica ceea ce promoveaza – Agile si Agility – am reusit sa ne adaptam cu celeritate noilor conditii si vom continua sa organizam si sa livram evenimentele in mediul online. Multumim tuturor celor care ne-au raspuns prompt si au acceptat sa ne sustina in eforturile de a continua sa livram beneficiile promise membrilor nostri.

PMI Romania Chapter va invita in data de 26 Martie 2020, incepand cu ora 18.30, la o intalnire online cu Sorin Sfirlogea.

Primul eveniment este dedicat subiectului : Business Agility, al treilea val al mișcării Agile
Din 2001, când și-a lansat propriul manifest, mișcarea Agile a creat un spectaculos impact în industria de software development. Aproape toate companiile din acest sector au migrat către noile paradigme și au încercat să-și creeze avantaje competitive prin schimbarea modului de a interacționa cu clienții și de a crea valoare pentru ei. Curând au apărut întrebările firești legate de scalarea la nivel de întreagă companie și noi provocări au stat atât în fața teoreticienilor, cât și a practicienilor. Astăzi provocările se mută cu un pas mai departe și ajung în lumea afacerilor non-IT. Este oare posibil să ducem conceptele Agile dincolo de granițele industriei de software development. Vă invităm la o discuție despre istoria adoptării conceptelor Agile în România și despre tendințele care creionează viitorul.

Despre Sorin Sfirlogea:  Senior Agile trainer si coach cu o experienta vasta in transformari Agile, Sorin este Senior Project Manager cu un parcurs semnificativ in livrarea cu success a proiectelor IT, respectiv a schimbarilor de business. Sorin este de asemenea PMI Certified Agile Practitioner și Agile coach,  cu un interes profund pentru conceptele de management Agile. Instructor și vorbitor priceput, pasionat de schimbul de cunoștințe și educație, Senior Manager cu o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de software, management IT, servicii de consultanță IT și management de proiecte și o evidență dovedită a realizărilor în construirea, administrarea, antrenarea și conducerea echipelor de succes.

Limba de comunicare: Romana

Se acorda 1PDU din aria Leadership pentru participantii care au certificari PMI.

Va rugam sa va inregistrati aici: PMI Romania – Eveniment Online

Va asteptam cu drag,

Sorin si echipa PMI Romania Chapter