Intalnire lunara – Inteligenta Artificiala in Management – 23 noiembrie 2016, Cluj Napoca
You are here: Home \ Articole \ Intalnire lunara – Inteligenta Artificiala in Management – 23 noiembrie 2016, Cluj Napoca
15 noiembrie 2016 - 18:30, by , in Articole, Evenimente Recomandate, Intalniri Lunare, Comments off

Agenda

  • 18:15 – 18:45    Inregistrare, / Gustari / Networking
  • 18:45 – 19:00    Prezentarea PMI – Etica in managementul proiectelor – Cristina Has
  • 19:00 – 19:10    Prezentarea companiei gazda: SOFTVISION – Paul Cipcigan
  • 19:10 – 19:40    Prezentare: Inteligență Artificială în Management– Cristina Morariu

 Inteligenta Artificiala începe să dețină un rol important în viața noastră de zi cu zi. Progresele in proiectarea retelelor neuronale, după 2010 au permis dezvoltarea de clasificatori pentru prelucrarea limbajului natural, extragerea conceptelor din text, analiza emoțiilor și recunoașterea vorbirii si a imaginilor. Acestea sunt acum elemente esentiale pentru aplicatiile viitoare promitand să se schimbe și să normalizeze atât interacțiunile om-mașină și mașină-mașină. În aceast context, vom discuta despre evoluția IA cu scopul de a intelege modul in care aceasta va impacta asupra activităților noastre, într-o perspectivă de IT și de management, pe termen scurt și mediu.

  • 19:40 – 20:00    Pauza / Gustari / Networking
  • 20:00 – 20:45    Discutie de tip panel
  • 20:45 –  21:30    Networking

Invitati la dezbatere:

  • Cristina Morariu, PMP – Cristina a obținut Diploma de Inginer în Calculatoare în anul 2006, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, iar în 2013 a obținut titlul de Doctor în Ingineria Sistemelor la Universitatea Politehnica București, Facultatea de Automatică și Calculatoare. Ea este mamă a doi copii, pasionată de filmele lui Tarantino și de inteligența artificială. În viața de zi cu zi, Cristina este Project Manager la SOFTVISION.
  • Cristian Baciu – peste 12 ani de experienta in industria software si peste 4 ani in antreprenoriat si consultanta. In prezent este Senior Engineering Manager la 3Pillar Global avand expertiza in management de proiecte si programe, dezvoltarea de afaceri si  gestionarea riscurilor.
  • Mihai Barabas – peste 15 ani experienta in industria IT, este in prezent Head of Project Management (EU) la Telenav. Este un spirit liber, tech geek, sot, tata (de 2 ori) si pasionat de project maangement si psihologia sociala.

Moderator: Cristina Has, PMP – peste 6 ani de experienta in livrarea produselor, proiectelor, programelor si portofoliilor in domeniul IT.

Va rugam sa va inregistrati pentru eveniment aici (in urma inregistrarii veti primi confirmarea de participare la eveniment).

Va asteptam cu drag!

About author:

Comments are closed here.