Intalnire lunara – Managementul proiectelor – tendinte noi, Bucuresti, 23 februarie 2017
You are here: Home \ Evenimente \ Intalnire lunara – Managementul proiectelor – tendinte noi, Bucuresti, 23 februarie 2017
4 februarie 2017 - 9:26, by , in Evenimente, Evenimente Recomandate, Intalniri Lunare, Comments off
PMI Romania Chapter are placerea sa va invite  la intalnirea lunara (Monthly Meeting) din luna februarie 2017, gazduita de EXEC-EDU in data de 23 februarie 2017.

Tema intalnirii:  Alinierea rezultatelor proiectelor la strategia generală a organizatiei

Agenda
18:15 – 18:30    Inregistrare si Networking

18:30 – 19:30     Alinierea rezultatelor proiectelor la strategia generală a organizatiei – prezinta  Dr. Lavinia Rasca, EXEC-EDU # dezbateri si discutii
Despre Dr. Lavinia Rasca
Este unul dintre expertii cu o contributie majora la dezvoltarea si perfectionarea practicilor de management din Romania, format la cele mai prestigioase scoli de business din lume. In EXEC-EDU, a coagulat o echipa de experti cu foarte buna reputatie, impreuna cu care a creat zeci de tipuri de programe open si adaptate, de care au beneficiat peste 10.000 manageri si antreprenori din mai mult de 3000 companii-client.
Despre EXEC-EDU:
Cu o echipa de peste 35 de traineri și experți, EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de training si consultanta, fiind listata anual in clasamentele ZF si fiind desemnată in 2012 compania de training a anului. Portofoliul sau include mai multe directii: programe de dezvoltare pentru manageri si antreprenori (peste 40 de cursuri,  cu grad de complexitate variat), workshop-uri de well-being si dezvoltare personala, teambuilding, coaching executiv.

19:30 – 19:45    Pauza si Networking

19.45 – 20:45    Dezbatere
Subiect: PMI® Code of Ethics and Professional Conduct – cum il aplicam in proiecte si organizatii?
Moderator: Ionica Diaconu – VP Financiar PMI Romania Chapter

20:45 –               Networking&Closing

Inregistreaza-te
Se acorda 2PDU-uri pentru participantii cu certificari PMI®! Aceste PDU-uri se vor inregistra automat de catre reprezentantii PMI Romania Chapter!

 

Va asteptam cu drag,

Comitetul Director

PMI Romania Chapter

About author:

Comments are closed here.