Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

PMzone Board Game

mai 25, 2023 @ 18:30 - 21:30

PMzone Board Game Workshop

Play the game. Learn the skills.

Joi 25 Mai6:30 – 9:30 PM

PMI Romania Chapter și Exelo vă invită la o simulare gamificată a dezvoltării unui proiect în cadrul unui eveniment cu prezență fizică. În timpul jocului, jucătorii vor trebui să adauge valoare proiectului lor, să-și planifice activitățile proiectului, să îndeplinească atât sarcini cunoscute, cât și necunoscute, să se ocupe de ambiguitate și riscuri, să opereze în limitele bugetului și ale resurselor – având în vedere, în același timp imaginea de ansamblu, preluând controlul detaliilor, gândind creativ și rămânând în aria de cuprindere a proiectului.

Câteva din ideile cheie ale workshop-ului sunt:

  1. Exersarea conceptelor de bază și ale provocărilor principale ale managementului de proiect
  2. Dobândirea și îmbunătățirea abilităților de management de proiect
  3. Folosirea limbajului și a gândirii orientate către obiectiv
  4. Dezvoltarea gândirii orientate spre obiective
  5. Demonstrarea experienței ddobândite în joc în dileme din viața reală
  6. Aprecierea rolului de manager de proiect
  7. Întărirea legăturilor și îmbunătățirea abilităților de comunicare în cadrul echipei de proiect

Adresa evenimentului: Strada Tudor Arghezi 8-10, București, 020945, Sala de conferințe

Înregistrarea la eveniment se va face pe principiul primul-venit-primul-servit prin completarea formularului acesta. Numărul participanților este limitat la 30. Deoarece dorim să oferim cea mai bună experiență participanților, solicităm un angajament puternic pentru cei care se înregistrează. Vă rugăm să vă înregistratți doar dacă puteți participa la eveniment.

Facilitator: Daniel Zitter – https://beingaprojectmanager.com/

Daniel este un manager de proiect cu experiență și un PMO, un inginer de management industrial licențiat și consultant certificat PMO (PMO-CC®) de către PMO Global Alliance.

Daniel este pasionat de managementul proiectelor și în special motivat de complexitatea gestionării proiectelor. Îi face plăcere să-și împărtășească cunoștințele pe scară largă, oferind pregătire cu privire la metodologii și instruire pentru a face față provocărilor care pot apărea. Îi place să discute cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune, deoarece crede profund în ceea ce face, în modul în care o face și știe că facând-o corect face o diferență enormă pentru rezultat.

De curând, Daniel este ambasadorul israelian al organizației PMO Global Alliance și membru al echipei de jurizare a competiției PMO Global Awards în care ajută la selectarea celor mai bune organisme PMO din lume.

Partener: EXELO TRAINING & DEVELOPMENT SRL – https://exelo.ro/

Participanții vor primi 3 (trei) PDU-uri: 1 PDU din categoria Business Acumen, 1 PDU din categoria Ways-of-Working, 1 PDU din categoria Power Skils.

Echipa PMI România Chapter

Detalii

Dată:
mai 25, 2023
Oră:
18:30 - 21:30

Organizatori

PMI Romania Chapter
Exelo