Despre cursul Generative AI pentru managerii de proiect

Autor: Cristina Dumitrescu

Fiecare proiect este unic și aduce cu sine un set de obstacole și provocări. Este nevoie de expertiză umană dar si de instrumente tehnice potrivite pentru a face face față cu brio tuturor provocărilorcare ne ies în cale. Generative AI Overview for Project Managers este un curs practic de învățare pentru profesioniștii din domeniul proiectelor, care ofera cunoștințe practice despre AI în managementul de proiect, pe care le putem aplica imediat. Cursul este gratuit pentru membrii PMI si implicit pentru membrii PMI Romania Chapter. Dureaza aproximativ 5 ore si puteti obtine 5 PDU-uri si badge-ul corespunzator. Pentru a accesa cursul de Generative AI Overview for Project Managers, trebuie sa parcurgeti următorii pași:
  • Accesați site-ul PMI și navigați la secțiunea de cursuri și certificări.
  • Căutați cursul Generative AI Overview for Project Managers.
  • Urmați instrucțiunile de înscriere și finalizați plata (in cos va aparea 0 USD).
  • După finalizarea inscrierii/plății, veți primi acces la curs și puteți începe să învățați despre Generative AI în managementul proiectelor.
Ce gasiti in acest curs:
  • Definițiile inteligenței artificiale (IA) și ale IA generative
  • Înțelegeți aplicațiile AI generative în managementul de proiect
  • Descoperiți instrumentele managerului de proiect AI care pot fi utilizate pentru a maximiza eficiența
  • Aflați cele mai bune practici pentru managementul de proiect în AI ca mod de lucru
Inteligența artificiala implică utilizarea algoritmilor de învățare automată pentru a genera noi date, imagini, texte sau alte tipuri de conținut. Această abordare a inceput sa fie utilizată într-o varietate de domenii, inclusiv în managementul proiectelor. Astfel, in domeniul managementului de proiecte, Generative AI poate fi folosit pentru a ajuta la crearea de modele de previziune, la identificarea tendințelor, la generarea de soluții pentru problemele complexe, la identificarea riscurilor și la dezvoltarea de strategii pentru gestionare acestora. În general, Generative AI poate fi un instrument valoros pentru managerii de proiecte care doresc să își îmbunătățească abilitățile de analiză și de luare a deciziilor. Accesati linkul urmator (sectiunea Store din pmi.org): https://www.pmi.org/shop/p-/elearning/generative-ai-overview-for-project-managers/el083