CAPM® 2017-02-28T13:44:39+02:00

Asociat Certificat in Managementul Proiectelor (CAPM)® este certificarea oferita de PMI managerilor de proiect aflati la inceput de drum sau celor dornici sa invete cum se conduc proiectele in mod standardizat. Fara a fi necesara o experienta prealabila in domeniul managementului proiectelor, obtinerea acestei certificari va atesta insusirea conceptelor de baza, a terminologiei si a abilitatilor necesare gestionarii unui proiect.

Cine ar trebui să aplice?

CAPM este adecvata participantilor la proiecte sau managerilor de proiect aflati la inceput de drum, dornici sa-si demonstreze interesul si sa-si imbunatateasca abilitatile in acest domeniu.

CAPM Cerințe de certificare

Pentru a putea obtine certificarea CAPM este necesar sa detii:

  • Diploma ce atesta cel putin studii medii

SI

  • Cel putin 1,500 de ore de participare in proiecte

SAU

  • 23 de ore de instruire in managementul de proiect, finalizate inainte de data inscrierii la examen.

Pentru a afla detalii complete cu privire la criteriile de eligibilitate pentru acreditarea CAPM te invitam sa consulti Ghidul CAPM.

Daca ai acumulat deja experienta in coordonarea proiectelor, poti verifica daca esti pregatit pentru certificarea Project Management Professional (PMP)®.

Cum să aplici pentru examen

Poti aplica pentru certificarea CAPM urmand pasii de mai jos:

Menținerea certificării CAPM

Acreditarea CAMP are o valabilitate de 5 ani. Ca detinator al acestei certificari nu este necesar sa acumulezi PDU-uri, insa pana la sfarsitul ciclului de certificare de 5 ani este necesar sa reiei examinarea.

Pentru mai multe detalii te rugam sa accesezi  Ghidul CAPM.