//PMI-RMP®
PMI-RMP® 2017-05-12T11:02:58+03:00

Acreditarea pentru Managementul Riscului Professional PMI (PMI-MRP) ® este o solutie pentru a proiecta cresterea continua, complexitarea si diversitatea managementului de proiect. Recunoscuta global si ceruta, aceasta certificare satisfice nevoia pentru rolul de specialist in riscul managementului de proiect.

Aceasta certificare recunoaste expertiza unica si competenta in evaluarea si identificarea riscurilor de proiect, atenuarea amenintarilor si valorificarea oportunitatilor, si pastrarea in acelasi timp a unor cunostinte si aplicatii practice in toate domeniile de management de proiect.

Cine ar trebui sa aplice

Rolul de specialist in managementul riscurilor devine din ce in ce mai important pentru sucesul unei organizatii. Fiti un atu pentru organizatia dumneavoastra. Perfectionati-va abilitatile de management de proiect si puneti accent pe expertiza dumneavoastra specializata in atenuarea riscurilor pentru angajatori cu certificarea PMI-MRP.

Cerinte pentru Certificarea Managementului de Risc

Pentru a aplica pentru certificarea PMI-MRP, trebuie sa aveti una din:

  • O diploma de studii medii (diploma de absolvire a liceului/scoala de arte si meserii sau un echivalent global) impreuna cu cel putin 4500 de ore de experienta in riscurile managementului de proiect si 40 de ore de educatie in managementul riscului de proiect

SAU

  • O diploma de studii superioare (licenta sau echivalent global) impreuna cu cel putin 3000 de ore de experienta in riscurile managementului de proiect si 30 de ore de educatie in managementul riscului de proiect

Aceasta este o imagine de ansamblu a cerințelor. Pentru detalii complete referitoare la cerințele de eligibilitate PMI-MRP, vă rugăm să vizualizați Manualul PMI-MRP.

Cum sa aplicati si sa va pregatiti pentru examen

  • Pentru a aplica pentru certificarea PMI-MRP, creati-va cont si logati-va pe sistemul nostru online pentru a incepe. O varianta care poate fi imprimata este de asemenea la dispozitia dumneavoastra.
  • Aveti nevoie de mai multe informatii? Puteti afla mai multe detalii legate de rolul si cerintele PMI-MRP consultand Manualul PMI-MRP.
  • Daca sunteti pregatit sa sustineti examenul, pagina pentru Ghidare a Examinarii PMI-MRP va poate ajuta.

Pastrati-va Certificarea PMI-MRP

Ca parte a programului de Cerinte pentru Continuarea Certificarii, un posesor al certificatului PMI-MRP va fi nevoie sa castige 30 de PMUs in aria specializata a managementului riscurilor de proiect in fiecare ciclu de 3 ani. Pentru a afla mai multe legate de program, ce sunt PDUurile, cum le puteti castiga si pretinde, impreuna cu instructiuni pas cu pas legate de cum va puteti reinnoi certificarea, urmariti filmuletul CCC. Puteti, de asemenea sa consultati cea mai recenta versiune a Manualului PMI-MRP localizat pe PMI.org.

Daca sunteti gata sa va raportati activitatile, vizitati sistemul CCC online al PMI pentru a raporta PMUuri si a viziona inregistrarile de certificare. Puteti descarca o varianta a raportului de activitate care poate fi scoasa la imprimanta.