PMI-SP® 2017-05-12T11:03:39+03:00

Acreditarea PMI Specialist in Planificare (PMI-SP) ® este o solutie pentru cresterea continua, complexitatea si diversitatea managementului de proiect. Recunoscuta si ceruta la nivel global, acreditarea PMI-SP satisfice necesitatea rolului de spcialist in planificarea proiectelor.

Aceasta acreditare recunoaște expertiza unica si competenta de a dezvolta si menține planificari de proiect, impreuna cu competente si cunostinte de baza in toate domeniile de management de proiect.

Cine ar trebui sa aplice?

Acreditarea PMI-SP demonstreaza competente si cunostinte in aria specializata a planificarii de proiect. Rolul de specialist in planificare in echipele de proiect devine din ce in ce mai important pentru succesul unei organizatii. Fiti valoros in organizatia dumneavoastra. Perfectionati-va abiitatile de baza in managementul de proiect si puneti accent pe expertiza dumneavoastra in planificare in fata angajatorilor, cu acreditarea PMI-SP.

Cerinte pentru Certificarea de Specialist in Planificare

Pentru a aplica pentru PMI-SP, trebuie să aveti fie:

  • O diploma de studii medii (diploma de absolvire a liceului/scoala de arte si meserii sau un echivalent global) impreuna cu cel putin 5,000 de ore de experienta in planificarea de proiect si 40 de ore de educatie in planificarea proiectului

SAU

  • O diploma de studii superioare (licenta sau echivalent global) impreuna cu cel putin 3,500 de ore de experienta in planificarea de proiect si 30 de ore de educatie in planificarea de proiect

Aceasta este o imagine de ansamblu a cerintelor. Pentru detalii complete referitoare la cerintele de eligibilitate PMI-SP, va rugam sa vizualizati Manualul PMI-SP.

Cum sa aplicati si sa va pregatiti pentru examen

Pastrati-va Certificarea PMI-SP

Ca parte a Programuluui de Certificare Continua PMI, un detonator de acreditare va fi nevoit sa obtina 30 PDU in aria specializata de planificare de proiect per ciclu de 3 ani. Pentru a afla mai multe despre program, ce sunt PDU, cum se obtin si revendica, urmariti filmuletul CCR. Puteti de asemenea sa consultati cea mai recenta versiune a Manualului PMI-SP, pe care il puteti gasi pe PMI.org.

Daca sunteti gata sa va raportati activitatile, vizitati sistemul PMI CCR online pentru a raporta PDU si a va vedea inregistrarile de certificare. Puteti descarca un formular imprimabil de raport al activitatilor PDU.