PgMP® 2017-05-12T11:01:35+03:00

Foloseste-ti exeperienta in managamentul proiectelor pentru a evolua in cariera.  Ce-ar fi daca ai deveni manager de program?

Certificarea Profesionist in Managementul Programelor (PgMP)® demonstreaza abilitatea managerilor de proiect de a gestiona in mod comun proiecte multiple. Detinatorii acreditarii PgMP grupeaza proiectele interdependente in programe contribuind astfel la indeplinirea eficienta a obiectivelor organizatiei.

Cine ar trebui să se aplice?

Certificarea PgMP  este adecvata managerilor de program experimentati, dornici sa se evidentieze si sa creasca valoarea experientei lor in domeniu.

Cerinte pentru obtinerea certificării PgMP

Pentru a putea obtine certificarea PgMP este necesar sa detii:

  • Diploma ce atesta studii medii si cel putin 4 ani de experienta in managementul proiectelor cu 6,000 de ore de coordonare a proiectelor si 7 ani de experienta in managementul programelor, cu 10,500 de ore de experienta;

SAU

  • Diploma ce atesta studii superioare si cel putin 4 ani de experienta in managementul proiectelor cu 6,000 de ore de coordonare de proiecte si 4 ani de experienta, cu 6,000 de ore de experienta in managementul programelor;

Pentru a afla detalii complete cu privire la criteriile de eligibilitate pentru acreditarea PgMP te invitam sa consulti  Ghidul PgMP

Daca nu indeplinesti criteriile de eligibilitate pentru certificarea PgMP, poti verifica cerintele pentru acreditarea Profesionist in Managementul Proiectelor .

Cum să aplici pentru examen

Poti aplica pentru certificarea PgMP urmand pasii de mai jos:

Menținerea certificării PgMP

Pentru a mentine activa acreditarea PgMP este necesar ca intr-un ciclu de certificare de 3 ani sa obtii 60 PDU-uri (Professional Development Units).

Poti afla mai multe informatii despre programul de certificare continua (CCR), ce sunt PDU-urile, cum le obtii si cum le inregistrezi precum si un ghid pas cu pas cu privire la reinnoirea certificarii vizionand CCR video.

Daca esti pregatit sa-ti inregistrezi activitatile viziteaza PMI CCR  pentru a raporta PDU-uri si pentru vizualiza gradul tau de certificare. De asemenea, poti descarca Formularul de raportare PDU.